Χρηστίδης: Ακόμα περιμένουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις δηλώσεις Κατσίκη

«Το Μέγαρο Μαξίμου και οι λαλίστατοι υπουργοί χρησιμοποιούν δυο μέτρα και δυο σταθμά, όταν μιλάμε για ηθική στην πολιτική» ανέφερε σε δηλώσεις του στον ρ/φ Παραπολιτικά ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης επισημαίνοντας ότι «είναι περίεργο πως σε κάποιες περιπτώσεις το Μέγαρο Μαξίμου βιάζεται να το παίξει δικαστήριο και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ξεχνάει να μιλήσει».

«Το Μέγαρο Μαξίμου και οι λαλίστατοι υπουργοί χρησιμοποιούν δυο μέτρα και δυο σταθμά, είναι κάτι το οποίο υποδηλώνει την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να παίζει με τους θεσμούς κατά το δοκούν. Βγαίνουν διαρκώς στην επιφάνεια ζητήματα, τα οποία το μέγαρο Μαξίμου ξεχνά να σχολιάσει και αυτό είναι κάτι το οποίο οι Έλληνες πολίτες το παρατηρούν με εξαιρετικό ενδιαφέρον από ένα κόμμα το οποίο δεν βγήκε καλά καλά να καταδικάσει αυτά τα οποία είπε ο κ. Κατσίκης» επισήμανε αναφερόμενος στους χαρακτηρισμούς του βουλευτή των ΑΝΕΛ για την ομοφυλοφιλία, στη συζήτηση στη Βουλή.

«Με τους ΑΝΕΛ μοιράζονται την καρέκλα και μπροστά στη συμφωνία την οποία έχουν κλείσει για τη νομή της καρέκλας και της εξουσίας δεν θέλουν να διαταράξουν τίποτα» τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ