Λεβέντης: Ο λαός δεν θέλει ούτε Τσίπρα, ούτε Μητσοτάκη αλλά δυνατή Ένωση Κεντρώων

Σε ομιλία το βράδυ της Δευτέρας στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ και τόνισε ότι «δεν πρέπει να παραχωρήσουμε τη λέξη Μακεδονία αντίθετα» όπως είπε «να πείσουμε τους Σκοπιανούς να αλλάξουν αυτοί θέση».

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι η Ένωση Κεντρώων «θα δώσει αγώνα για να μην περάσει η προδοσία» ενώ άσκησε επίσης σκληρή κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μια κακή κυβέρνηση όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ψηφίζει καλούς νομούς» και πρόσθεσε «ο λαός δεν θέλει ούτε Τσίπρα, ούτε Μητσοτάκη αλλά δυνατή Ένωση Κεντρώων».

Τέλος, αναφερόμενος στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων ο Βασίλης Λεβέντης κατέθεσε την πρόταση για «εξεύρεση χρημάτων από επιχειρηματίες, συντάξεις πάνω από 1.000 ευρώ και ομογένεια» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «για να αγοράσουμε έτσι 30 F35 και 3 φρεγάτες στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην Άγκυρα ότι δεν πρέπει να τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας ακεραιότητα γιατί αν το κάνει θα συντριβεί».

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ