Ο Λεβέντης για τις γαλλικές φρεγάτες: Τι γίνεται εδώ πέρα; Χούντα έχουμε; – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην Κυβέρνηση με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την υπόθεση με τις γαλλικές φρεγάτες εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ ο Βασίλης Λεβέντης.

«Θέλω να πω δύο λέξεις για τις φρεγάτες, διότι βγαίνει ο κ. Κουβέλης θέλοντας να πει νέα σε μία εκπομπή ότι «ήρθαμε σε συμφωνία με τη Γαλλία για δύο φρεγάτες», έρχεται ο κ. Καμμένος και λέει χθες ότι δεν υπάρχει συμφωνία, οι Γάλλοι δεν ξέρουν τίποτα, συγγνώμη μπορεί να φέρει η Κυβέρνηση αγορά οπλικού υλικού χωρίς ΚΥΣΕΑ και χωρίς Βουλή;», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρόσθεσε: «Τι γίνεται εδώ πέρα; Χούντα έχουμε; Αυτά μόνο επί Χούντας ο Παττακός ό,τι θυμόταν τη νύχτα, το έκανε το πρωί».

«Ο Κουβέλης δεν ξέρει, διετέλεσε αρχηγός κόμματος για να παραγγείλεις ένα τουφέκι, πρέπει να μεσολαβήσουν συναποφάσεις, έγγραφα και ενημέρωση όλων των κομμάτων», επισήμανε ο κ. Λεβέντης και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω ο άνθρωπος αυτό του κεφαλιού του βγήκε να πει ή κάποιος τον έβαλε για να τον εκθέσουν; Γιατί όσα ακολούθησαν ότι για να το εκθέσουν, έγιναν, διότι του έδωσαν μία πληροφορία και παγιδεύτηκε. Μόνο αυτό συμπεραίνω».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ