Ανδρουλάκης στον Real FM 97,8: O Ερντογάν φοβάται τους πολιτικούς του αντιπάλους γι’ αυτό πάει σε πρόωρες εκλογές

«Απαράδεκτες οι δηλώσεις του γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, καθώς δεν μπορεί να παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, ενώ η Τουρκία συνεχίζει να κλιμακώνει τις προκλήσεις της. Θα έπρεπε να στείλει ένα μήνυμα στον Ταγίπ Ερντογάν, όπως έκανε και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι καταχρηστικά κρατούνται στις Τουρκικές φυλακές, χωρίς ακόμα να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες» τόνισε ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚΝίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real FM 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα.

Παράλληλα ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο θέμα των δύο στρατιωτικών πήρε μια ξεκάθαρη στάση για τους δύο στρατιωτικούς. Ο κ. Ερντογάν θέλει να φαίνεται τόσο ισχυρός, αλλά δεν είναι. Επειδή φοβάται πήγε σε πρόωρες εκλογές καθώς εάν οι πολιτικοί του αντίπαλοι συσπειρωθούν σε ένα πρόσωπο είναι πολύ πιθανόν να ηττηθεί. Για αυτό κάνει βιαστικές εκλογές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς η αντιπολίτευση δεν μπορεί να βρει κοινό βηματισμό».

Σύμφωνα με τον Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ «οι εκλογές στη γειτονική χώρα, βοηθούν την Ελλάδα καθώς δεν θα έχουμε μακρά προεκλογική περίοδο μέχρι το 2019. Αν γίνονταν τότε θα είχαμε πάρα πολλές προκλήσεις». «Η Ευρώπη θα κάνει τα στραβά μάτια μετά τις 25 Ιουνίου στην Τουρκία; Θα ανεχτεί έναν πρόεδρο που θα έχει συγκεντρωμένες όλες τις εξουσίες

«Ο κ. Ερντογάν κάνει τον “πατερούλη” του Έθνους του γι’ αυτό και θέλει να γίνει ηγεμόνας. Πρέπει να πιέσουμε για να γίνουν δημοκρατικές εκλογές στην Τουρκία κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ