Οι ποδοσφαιρικές συζητήσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Καστελλόριζο – Ο διάλογος για την ΑΕΚ με κάτοικο και τον Νεκτάριο Σαντορινιό – ΒΙΝΤΕΟ

Η βόλτα του Αλέξη Τσίπρα στο Καστελλόριζο περιλάμβανε και ποδοσφαιρικές συζητήσεις με τον Πρωθυπουργό να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη στιγμή που μαθητές του αποκάλυπταν πως υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό, ενώ συζήτησε με ψαρά και για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον ψαρά στην προκυμαία του νησιού και τον ρώτησε τι ομάδα είναι. Ο ψαράς απάντησε ΑΕΚ και ο Πρωθυπουργός βρήκε σε αυτή την απάντηση το λόγο που υπήρχε η σημαία της Ένωσης στο καΐκι του. Ακολούθησε η θερμή χειραψία με τον Νεκτάριο Σαντορινιό με τον οποίο ο κάτοικος είχε θερμό «χάι-φάιβ» και η κουβέντα του κ. Τσίπρα με τον υφυπουργό Ναυτιλίας για το τι ομάδα είναι.

«Και εσύ ΑΕΚ είσαι;», ρώτησε ο Πρωθυπουργός τον κ. Σαντορινιό με τον υφυπουργό να χαμογελά, να απαντά: «Εννοείται…» και τον κ. Τσίπρα να ανταπαντά με διάθεση πλάκας: «Πού έχω μπλέξει;».

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας βρέθηκε με μαθητές του νησιού και απόλαυσε τη στιγμή που οι μικροί του έλεγαν ότι είναι Παναθηναϊκός, ενώ δεν χάλασε το χατίρι και σε μαθητή που του είπε ότι είναι Ολυμπιακός.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ