Αναγνωστοπούλου στον Realfm 97,8 για Τουρκία: Ένα κράτος σοβαρό αποφασίζει το ίδιο ποια στιγμή θέλει να απαντήσει

“Θα μείνω σε αυτά που είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση. Δεν μπορώ ούτε την Hurriyet να παρακολουθήσω, δηλαδή να σεβαστώ περισσότερο την άποψη της Hurriyet ή του Τούρκου Πρωθυπουργού ή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών και να μην εμπιστευτώ τη δικιά μας κυβέρνηση” δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Καλό είναι μέσα σε μία περίοδο αστάθειας, σε μία περιοχή αστάθειας με τη Συρία και τη Μ. Ανατολή γενικώς σε ανάφλεξη με κίνδυνο να δημιουργηθούν διεθνή γεγονότα, όχι μόνο στην περιοχή, καλό είναι να βλέπουμε με σοβαρότητα και να εμπιστευόμαστε τις δικές μας αναλύσεις, αυτό που θέλουμε να δούμε εμείς από την Τουρκία και όχι αυτό που θέλει να επιβάλλει η Τουρκία να δούμε” τόνισε.

“Ένα κράτος σοβαρό αποφασίζει το ίδιο ποια στιγμή θέλει να απαντήσει και με ποιό τρόπο θέλει να απαντήσει. Τους παλικαρισμούς και τους τσαμπουκάδες της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, το πότε θα απαντήσει μια κυβέρνηση είναι θέμα της δικής της πολιτικής. Η Τουρκία είναι στριμωγμένη αυτή τη στιγμή” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ