Ο Βαρουφάκης αποκαλύπτει ότι θέλει να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος – BINTEO

“Ακούγεται σαν εφιάλτης να γίνω Πρωθυπουργός της Ελλάδος. Αλλά είναι μια βρώμικη δουλειά και κάποιος πρέπει να την κάνει” είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της τουρκικής δημόσιας τηλεόρασης για το εάν η κίνησή του να ιδρύσει κόμμα ισοδυναμεί με υποψηφιότητα για την Πρωθυπουργία.

Η συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη θα προβληθεί το Σάββατο στο ντοκιμαντέρ “Crossing the Line” του αγγλόφωνου TRT World.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ο δημοσιογράφος Imran Garda επιχειρεί να ρίξει φως στο πώς οι Έλληνες ανταποκρίνονται στην σκληρή πραγματικότητα έπειτα από οκτώ χρόνια λιτότητας.

“Στο επίκεντρο του ελληνικού δράματος ήταν ο κ.Βαρουφάκης. Για κάποιους τζογαδόρος, για άλλους ήρωας. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών είναι ένας συναρπαστικός άνθρωπος και ήταν υπέροχο να έχουμε τις απόψεις του σχετικά με το τι πήγε στραβά στη διάρκεια της θητείας του, ποιόν κατηγορεί και τι προβλέπει για το μέλλον της χώρας του”, αναφέρει ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ.

Στο απόσπασμα της συνέντευξης, που έχει δει το φως της δημοσιότητας, ο κ. Βαρουφάκης επιμένει πως εάν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε στηρίξει τις επιλογές του, τότε η Ελλάδα θα είχε αλλάξει την Ευρώπη.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ