Σπυράκη για το Σκοπιανό: Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρθηκε να δημιουργήσει ένα εθνικό μέτωπο

Η Μαρία Σπυράκη σε συνέντευξή της τόνισε ότι «Η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που θα επαναφέρει στη χώρα την κανονικότητα». Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο capital.gr, υπογράμμισε ότι πρωταρχικός στόχος του κόμματος της είναι η επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ελλάδα. Ακόμη πρόσθεσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει να λύσει κανένα θέμα με τη διαπλοκή».

«Ο κ. Τσίπρας καταβάλει μία φιλότιμη προσπάθεια να εξαντλήσει όσο χρόνο του απομένει στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι προς όφελος των Ελλήνων. Εμείς είμαστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και θέλουμε στο τέλος της ημέρας πολιτικά οι Έλληνες και την ευκαιρία να μας δώσουν, αλλά και το όφελός τους να αυξήσουν από μία πολιτική αλλαγή» σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Σχολιάζοντας τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα του Σκοπιανού η κ. Σπυράκη υπογράμμισε ότι «εμείς καταθέσαμε τη δική μας θέση, η οποία έγινε σταδιακά και εθνική θέση. Προσχώρησε, δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ στη δική μας θέση, που λέει ότι η αλλαγή του Συντάγματος αποτελεί προϋπόθεση, για να ξεκινήσουμε οποιαδήποτε συζήτηση για το ονοματολογικό. Η αλλαγή του Συντάγματος για εμάς αποτελεί προϋπόθεση, γιατί θα πρέπει να απαλειφθούν οποιεσδήποτε αναφορές αφορούν σε αλυτρωτισμό».

Σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου τόνισε ότι ««αυτό που κυρίως θα ήθελα να πω είναι λιγότερα συνθήματα και περισσότερη δουλειά.Λιγότερες κραυγές και περισσότερη αφοσίωση στο πολύ σημαντικό έργο που του ανέθεσαν οι Έλληνες μέσα από την ψήφο τους το Σεπτέμβριο του 2015 και που βεβαίως εκτιμώ ότι δε θα επαναλάβουν μία τέτοιου είδους επιλογή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ