Μαντάς στον Realfm 97,8: Να χρησιμοποιήσουμε τις διεθνείς συμμαχίες για να βάλουμε φρένο στην τουρκική προκλητικότητα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η ΝΔ μπορεί πράγματι να διαμαρτύρεται για τη διαδικασία ή για πιθανά ελλείμματα στην προεργασία, αλλά στη ΝΔ όλα δείχνουν ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στο συγκεκριμένο θέμα. Στη φάση που βρισκόμαστε είναι σημαντικό να δούμε που πραγματικά υπάρχει θέληση και βούληση να προχωρήσουμε. Υπάρχει αγωνία γιατί από την πλευρά μας θεωρούμε ότι πρέπει να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το πρόβλημα, πάντα όμως στο πλαίσιο μιας σύνθετης ονομασίας έναντι όλων” ανέφερε για το Σκοπιανό.

“Η Τουρκία βρίσκεται σε μια επιθετική ρητορική για πολλούς λόγους. Αυτό που πρέπει να συνεννοηθούμε και οφείλουμε να το κάνουμε είναι ότι πρέπει με ένα σταθερό και συντονισμένο τρόπο απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα να χρησιμοποιήσουμε τις διεθνείς συμμαχίες για να βάλουμε ένα φρένο στην προκλητικότητα και να επιλύσουμε ζητήματα σαν αυτά με τους δύο αξιωματικούς που έχουν περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ