Χιούμορ Τσακαλώτου για τα επεισόδια στον Πειραιά: Η μοίρα μου δεν είναι να πάω στο…Κρεμλίνο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και φαντάζομαι ότι θα ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα ειδικά για την οργανωτική επιτροπή», δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλωτος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε ξενοδοχείο του Πειραιά.

Παράλληλα ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε με χιούμορ τη μεταφορά της εκδήλωσης από τον πολυχώρο «Κρεμλίνο», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχω μόνο μία στεναχώρια, ότι δεν είναι στη μοίρα μου να πάω ποτέ στο Κρεμλίνο. Ως μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού δεν με είχαν καλέσει ποτέ, σήμερα έγινε η προσπάθειά μου να πάω αλλά φαίνεται ότι θα γεράσω και δεν θα τα καταφέρω».

Σημειώνεται ότι νωρίς το απόγευμα Σφοδρές συγκρούσεις σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και φίλων του Ολυμπιακού στο κέντρο του Πειραιά.

Περίπου 70 με 80 άτομα προσπάθησαν να κινηθούν προς το ξενοδοχείο “Piraeus Theoxenia”, επί των οδών Καραολή & Δημητρίου 23, στον Πειραιά, όπου το βράδυ είναι προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τακαλώτου, αλλά εμποδίστηκαν από φραγμό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια άτομα έριξαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 41 λίγη ώρα αργότερα η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά σε κάδο απορριμάτων, που αντιμετωπίστηκε άμεσα.

Αυτή την ώρα όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί καθώς η ένταση έχει αποκλιμακωθεί.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ