‘Αδωνις: Έχουμε δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφερόμενος στην κράτηση των δύο Ελλήνων αξιωματικών στην Τουρκία, είπε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε δύο αιχμαλώτους στη γειτονική χώρα, οι οποίοι έχουν πέσει θύμα της πολιτικής. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό που ζουν τα παιδιά και εύχομαι να τελειώσει σύντομα είναι ένας πολιτικός εκβιασμός του Ερντογάν προς την Ελλάδα».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολιάζοντας το περιεχόμενο των κινητών τηλεφώνων των δύο στρατιωτικών είπε πως «τόσες μέρες συζητάμε για το τι έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα». «Είναι δυνατόν η Τουρκία να μην μπορεί να βρει τι έχουν;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφορικά με την χθεσινή ομιλία Ερντογάν είπε ότι έχουν αλλάξει επίπεδο. «Δεν ξέρω άλλο αρχηγό κράτους να έχει πει όσα είπε χθες ο Ερντογάν. Είναι προφανές ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα δυστυχώς επί τα χείρω». Ακόμη πρόσθεσε ότι «δεν θα μας κάμψει ο ψυχολογικός πόλεμος που κάνει ο Ερντογάν, παραμένουμε ένα ισχυρό Έθνος».

Τέλος σχολίασε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας είχε δηλώσει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μειώσει τους εξοπλισμούς ενώ όταν ρωτήθηκε για την Τουρκία είχε πει «θα το ρισκάρουμε». «Τους ενοχλούσαν και οι παρελάσεις… Τώρα συνειδητοποίησαν ότι όσα λέγανε ήταν ένα κάρο ανοησίες όταν έχουμε μπροστά μας τον Ερντογάν και τους αιχμαλώτους στην Τουρκία…» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ