Ο Μάριος Γεωργιάδης στον Realfm 97,8 για τους Έλληνες στρατιωτικούς: Αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο της απαγωγής σε ελληνικά εδάφη

Στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου.

“Εγώ αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο της απαγωγής σε ελληνικά εδάφη. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε τα δεδομένα και δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση από τις τουρκικές Αρχές, ακόμη και το ενδεχόμενο της απαγωγής είναι στα όρια της πραγματικότητας” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

“Πολύ φοβάμαι, ότι εμείς μπορεί να αναγκαστούμε να ζητήσουμε ανταλλαγή. Δηλαδή, φοβόμασταν στην αρχή ότι μπορεί να έχουν απαχθεί οι δύο στρατιωτικοί μας με ενδεχόμενο να ζητήσουν ανταλλαγή με τους οκτώ που έχουμε εμείς και φοβάμαι ότι στο τέλος θα καταλήξουμε να ζητήσουμε εμείς τους δύο για να τους δώσουμε ως αντάλλαγμα τους οκτώ”

“Η Ελλάδα χρειάζεται ηγέτες, όχι καλλιτεχνικούς διευθυντές. Η Ελλάδα χρειάζεται ανθρώπους να προχωρήσουμε μπροστά και όχι να διευθύνουν ορχήστρες… Να πάρουμε και εμείς έναν καλλιτεχνικό διευθυντή μέσα στη Βουλή για τον θίασο που υπάρχει εκεί μέσα. Σαφέστατα υπάρχει θίασος στη Βουλή, ξεφεύγουν πολλά πράγματα εκτός πραγματικότητας και εκτός επικαιρότητας. Δεν ασχολούνται με την ουσία και ασχολούνται με τον εντυπωσιασμό” ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Ακούστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ