Καραγκούνης στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει με επιμονή όλες τις παθογένειες του παρελθόντος

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη, σχετικά με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Υποτίθεται ότι αυτή η κυβέρνηση ψηφίστηκε για να φέρει κάτι το νέο στην πολιτική ζωή του τόπου και τρία χρόνια τώρα με όλες τις πράξεις της κάνει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή, έχει ενστερνιστεί και επαναλαμβάνει με επιμονή όλες τις παθογένειες του παρελθόντος, που όλα τα υπόλοιπα κόμματα εξουσίας σε ένα μεγάλο βαθμό τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια τις είχαν διαγράψει” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καραγκούνης και πρόσθεσε:

“Γιατί η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τον νόμο; Ακούω τον κ. Βασιλειάδη που έλεγε θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο… Υπάρχει ένα πλαίσιο αυτή τη στιγμή, το πλαίσιο αυτό είναι πάρα πολύ σκληρό. Γιατί δεν εφαρμόζεται; Γιατί δεν βγαίνει ο κ. Βασιλειάδης και ο κ.Τσίπρας να πει να εφαρμοστεί ο νόμος… Γιατί υπάρχει αυτή η παράληψη; Δεν το καταλαβαίνω”.

“Από ότι καταλαβαίνω και αυτό που είπε και η κυβέρνηση είναι ότι γίνεται η διακοπή για να δημιουργήσουμε ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο… Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Εδώ δεν εφαρμόζεται ο νόμος, εδώ υπάρχει μία αίσθηση ανομίας. Αυτή η κυβέρνηση ολιγωρεί σε όλα και δείχνει είτε ηθελημένα είτε αθέλητα να εκβιάζεται και τελικά να υποχωρεί σε όλα” σημείωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ