Ο πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στον Realfm 97,8 για την επίθεση Κασιδιάρη στον Μουσταφά

Στην επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της διαρκούς επιτροπής Εθνικής Άμυνας Εξωτερικών υποθέσεων, Κώστας Δούζινας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Είναι δυστυχώς η τέταρτη φορά που αναγκάστηκα να πάρω πειθαρχικά μέτρα εναντίον βουλευτών της Χρυσής Αυγής, διότι αυτός είναι και ο χώρος τον οποίο επιλέγουν να κάνουν τα μεγαλύτερα σόου. Το χθεσινό νομίζω ξεπέρασε κάθε όριο και για αυτό η αντίδραση των άλλων μελών της επιτροπής ήταν εξαιρετικά έντονη και ομόφωνη” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δουζίνας και σημείωσε:

“Αυτό ήταν μία προσβολή κυρίως προς τον κ. Μουσταφά, αλλά ήταν μεγαλύτερη προσβολή προς τους παρευρισκόμενους άλλους βουλευτές, προς το προεδρείο αλλά προς της ελληνική Βουλή και τον ελληνικό λαό ο οποίος ψήφισε μεταξύ άλλων και τον κ. Μουσταφά. Ο οποίος είναι από τους πιο αγαπητούς σε όλες τις πλευρές της Βουλής… Το θέμα αυτό από ότι πληροφορηθήκαμε θα μπει τη Δευτέρα στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής και την επόμενη Τετάρτη θα πάει στην Ολομέλεια”.

“Θέλω να πω ότι συνέβη και ένα δεύτερο επεισόδιο, μία σειρά γεγονότων σε αυτήν την επιτροπή. Η συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν κεκλεισμένων των θυρών με αίτημα της αντιπολίτευσης το οποίο το είχαμε αποδεχτεί επειδή πάντα υπάρχει μία υπόθεση ότι όταν έχεις τέτοια θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν λέγονται δημόσια. Αυτό το οποίο καταγγέλθηκε κατά τη διάρκεια της επιτροπής ήταν ότι ορισμένες πληροφορίες, ορισμένες και επιχειρησιακού χαρακτήρα σε σχέση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, ενώ ακόμα γινόταν η συζήτηση είχαν βγει σε διάφορες ιστοσελίδες. Εγώ δεν θέλω να μπω σε καμία αντιπαράθεση με οποιονδήποτε μπορεί ή υπάρχει υποψία ότι έκανε αυτή τη δουλειά” ανέφερε ο κ. Δουζίνας και πρόσθεσε:

“Από τη στιγμή που ένα συλλογικό σώμα αποφασίζει να διατηρήσει την εμπιστευτικότητα κάποιας διαδικασίας, τότε ο καθένας από εμάς, το κάθε μέλος έχει και μία προσωπική ευθύνη και δεν μπορώ να στηριχθώ κυνικά στη λογική ότι κοίταξε να δεις αφού κάποιος θα τα διαρρεύσει ας το κάνω και εγώ, διότι έτσι χάνεται συνολικά και η έννοια της ευθύνης”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ