Ζαχαριάδης – Ασημακοπούλου διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον realfm 97,8 για το μπαράζ επιθέσεων από αντιεξουσιαστές

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 με τον Γιώργο Σιαδήμα και την Ελισάβετ Σαλαμάρα ο διευθυντής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισελ Ασημακοπούλου με αφορμή το μπαράζ επιθέσεων από αντιεξουσιαστές.

Γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε όλα τα φαινόμενα τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Απαράδεκτη η εικόνα αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί χωρίς τις επικοινωνιακές φούσκες της αντιπολίτευσης. Δεν συμφωνώ ότι δεν υπάρχει τάξη και δεν τηρείται ο νόμος. Δεν ισχύει ότι ζούμε σε μια χώρα- μπάχαλο» επισήμανε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Για απαράδεκτη και συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση έκανε λόγο η ‘Αννα Μισελ Ασημακοπούλου. «Με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα σπάσουμε τα άβατα, θα καταργήσουμε το νόμο Παρασκευόπολυλου, θα δημιουργηθούν φυλακές υψίστης ασφαλείας, θα αλλάξουμε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο» τόνισε μεταξύ άλλων επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι«απαράδεκτες οι δηλώσεις του κυρίου Τόσκα που απαξιώνει τα σώματα ασφαλείας με αυτόν τον τρόπο. Ζητάμε την παραίτηση του, γιατί έχει αποτύχει να εξετελέσει την πολιτική του αποστολή» .

Ακούστε εδώ το ηχητικό

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ