Παππάς στον Realfm 97,8 για Κουβέλη: Εξαπολύουν δηλητηριώδη βέλη γιατί δεν συναίνεσε να παραμείνει η καταστροφική κυβέρνηση Σαμαρά

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Νομίζω η επιλογή που σηματοδοτεί το βάρος που πρέπει να πέσει σε αυτόν τον τομέα, ο Γ. Δραγασάκης είναι ενδεχομένως το εμπειρότερο στέλεχος, ένας άνθρωπος που γνωρίζει την οικονομία, είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Οι αλλαγές που έγιναν προέκυψαν από κενά που δημιουργήθηκαν για λόγους άλλους. Δίνει ένα στίγμα ότι αυτή η κυβέρνηση έχει βάθος και δυνατότητα να διευρύνει το πολιτικό φάσμα των δυνάμεων που την στηρίζουν και να κάνει επιλογές που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα σε τομείς που είναι κρίσιμοι όπως είναι το προσφυγικό” είπε ο κ. Παππάς.

“Δεν υπήρξε θέμα μετακίνησής μου” συμπλήρωσε.

Οι επιλογές οι χθεσινές βγάζουν από το κάδρο την προσδοκία που προσπαθεί η ΝΔ να κυκλοφορήσει στα πολιτικά σαλόνια ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για εκλογές μέσα στο 2018. Νομίζω είναι μια απέλπιδα προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να κρατήσει την κοινοβουλευτική του ομάδα πειθαρχημένη και αν τη συγκρατήσει από τα εσωτερικά προβλήματα που δεν σιγοβράζουν πλέον, βράζουν ανοιχτά και εκδηλώνονται κάθε τόσο, αλλά νομίζω έχει καταλάβει ο κόσμος ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο Πρωθυπουργός που θα ολοκληρώσει την τετραετία και τετραετία έχει να ολοκληρωθεί από τον Κώστα Σημίτη” ανέφερε.

“Η επιλογή του Φώτη Κουβέλη έχει σημαντικό πολιτικό συμβολισμό. Ο Φώτης Κουβέλης είναι αρχηγός μιας πολιτικής κίνησης, η οποία ήταν με την διακυβέρνηση Σαμαρά, έχουμε διαφωνίες για το τι συνέβη στο παρελθόν, συμφωνούμε όμως για το τι πρέπει να γίνει από δω και μπρος. Αυτό είναι που δεν αντέχουν στην αντιπολίτευση, ότι αυτή η κυβέρνηση πείθει πολλούς οι οποίοι στην αρχή της θητείας της δεν είχαν πειστεί για το πως πρέπει τα πράγματα να πάνε. Διαμορφώνονται τα πεδία καινούργιων συγκλίσεων, διαμορφώνονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη διεύρυνση της κοινωνικής και πολιτικής βάσης της κυβέρνησης αυτής και τη νέα εκλογική νίκη τον Σεπτέμβριο του 2019″ και συμπλήρωσε “Αυτό είναι που ενοχλεί την αντιπολίτευση και εξαπολύει απρεπείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Φ. Κουβέλη. Δεν του συγχωρούν ότι δεν συναίνεσε στην εξακολούθηση του βίου της καταστροφικής κυβέρνησης Σαμαρά, και τώρα αμολάνε τα δηλητηριώδη βέλη”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ