Επιμένει ο Άδωνις στον Realfm 97,8 για τις δηλώσεις του κατά Τσίπρα: Να μου κάνει μήνυση και να πάμε στα δικαστήρια

«Να μου κάνει μήνυση και να πάμε στα δικαστήρια και εκεί θα δούμε τι θα γίνει», ήταν το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, για τη σφοδρή αντίδραση του Μαξίμου στις δηλώσεις του ότι «ο Τσίπρας είναι διεφθαρμένος» και τους βαρύτατους υπαινιγμούς που διατύπωσε υποστηρίζοντας ότι «λέτε να μην ξέρω εγώ αν ο Τσίπρας τα παίρνει».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιμένει και δηλώνει ότι «όταν θα προσκληθώ στην προανακριτική επιτροπή για τη Novartis για την οποία πιστεύω ότι δεν θα κάνουν την απρέπεια να την κλείσουν αμέσως, όλες τις φήμες, όλα τα “πιθανόν” και όλες τις μαρτυρίες που άκουγα ως υπουργός και που προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν στο γραφείο μου γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε όλα τα μέτρα μείωσης της δαπάνης και υιοθέτησε τότε όλα τα επιχειρήματα της φαρμακοβιομηχανίας για να δώσουμε 500 εκατ. ευρώ παραπάνω, τότε, στους φαρμακοβιομήχανους και στη Novartis και όχι μόνο, φυσικά, όλες αυτές τις φήμες και τις μαρτυρίες που άκουσα θα τις καταθέσω ενόρκως στην επιτροπή».

Στο ερώτημα αν δέχεται να αρθεί η ασυλία του στην περίπτωση που ο Πρωθυπουργός του υποβάλει μήνυση, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Αυτομάτως, φυσικά και θα αρθεί η ασυλία μου».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ