Βορίδης για Novartis: Απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια της κυβέρνησης να θέσει σε ομηρία τη ΝΔ

Για “μεθόδευση” και “απόπειρα να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη και να ‘στήσει’ ψευτοκατηγορίες για την υπόθεση Novartis” κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘Τα Νέα Σαββατοκύριακο’. Ο κ. Βορίδης χαρακτηρίζει “άσφαιρη” την Προανακριτική υποστηρίζοντας ότι “η κυβέρνηση οπισθοχώρησε ατάκτως”.

Αναφορικά με την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία σημειώνει ότι είναι επιβεβλημένη η πρόταση σύστασης Εξεταστικής για τον Πάνο Καμμένο διότι, όπως λέει, “πρόκειται, μεταξύ άλλων, για σκοτεινή υπόθεση και γιατί χρησιμοποιήθηκαν πλαστά πληρεξούσια και πιστοποιητικά”.

Ερωτηθείς “εάν η προανακριτική εξελιχθεί σε φιάσκο”, ο κ. Βορίδης απαντά κατηγορώντας την κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, για “άτακτη υποχώρηση”. “Από κει που βρήκαν το μεγάλο σκάνδαλο, δεν τολμούν ούτε κατηγορητήριο να φτιάξουν” λέει.

Επίσης, υποστηρίζει ότι “απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια της κυβέρνησης να θέσει σε ομηρία τη ΝΔ”.

Τέλος, ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία, ο κ. Βορίδης απάντησε: “Δεν βγάζουν το 2018. Ευτυχώς. Να υπάρξει ξανά ελπίδα και προοπτική για τους Έλληνες”.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ