Βούτσης: Στο παρελθόν οι υποθέσεις που έφθαναν στη Βουλή ήταν παραγεγραμμένες

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας η συζήτηση του αιτήματος σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Προέδρου της Βουλής, αυτό μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις. Ο Νίκος Βούτσης σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, επιτέθηκε σε όλους όσοι ασκούν σήμερα κριτική για τους ρυθμούς με τους οποίους κινείται η Δικαιοσύνη.

«Η υπόθεση τρέχει είτε έτσι, είτε αλλιώς… Υπάρχει μια επιτάχυνση και των ελληνικών δικαστικών αρχών, έρχονται στην επιφάνεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όποια στοιχεία έχουν να δοθούν. Αυτό είναι πολύ καλό και για τους ενδιαφερομένους… Αυτό πρέπει να μας ανακουφίζει όλους μας», είπε και πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Είναι τομή σε σχέση με το παρελθόν κι όσοι ασκούν κριτική στο πόσο γρήγορα λειτουργεί η Δικαιοσύνη, ας ανοίξουν τα δικά τους τα κιτάπια και τις τρομακτικές ευθύνες τους για το ότι “θάφτηκαν” κυριολεκτικά υποθέσεις των προηγούμενων περιόδων για τις οποίες βοούσε το Πανελλήνιο. Δες Siemens και πήγαινε στο Μόναχο να βρεις τον κ. Χριστοφοράκο».

Ο κ. Βούτσης σχολίασε δηκτικά πως όλα τα προηγούμενα χρόνια η μεγάλη πλειοψηφία των υποθέσεων που διαβιβάζονταν στη Βουλή, ήταν παραγεγραμμένες. «Δείτε το σύνολο των δικογραφιών για όλα τα κεντρικά πολιτικά στελέχη του πολιτικού συστήματος. Το πως εγκλωβίστηκε όλο το πολιτικό σύστημα προφανώς με παραγεγραμμένες υποθέσεις, εξόφθαλμα…».

Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ