O Σαλμάς στον Realfm: Μπορεί να έβαλε ο Φρουζής στην τσέπη του τα λεφτά της… μίζας που δεν πήρα

Μπορεί να τα έβαλε στη τσέπη του ο Φρουζής, που να το ξέρω εγώ αυτό. Ξέρω εγώ τι μπορεί να συζητούσε ο καθένας εκεί πέρα; Μπορεί να έλεγε “φέρτα να τα πάω στον Πικραμμένο” και να τα έβαζε στη τσέπη του», είπε ο πρώην υπουργός, Μάριος Σαλμάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη. 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος κατονομάζεται στη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis, είπε: «Ο Σαλμάς εισέφερε στην έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και είναι αυτός ο οποίος ενημέρωσε την πατρίδα ότι υπάρχει Novartis».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο απόσπασμα της δικογραφίας, στο οποίο κατονομάζεται.

«Για μένα γράφει αυτό που θα σας αναγνώσω: Τελικά ο κ.Φρουζής (πρώην αντιπρόεδρος Novartis) έλαβε το ποσό των 120.000 ευρώ και ισχυρίσθηκε στους υπεύθυνους της εταιρίας ότι το παρέδωσε στον Σαλμά. Πλην, όμως, η Novartis Hellas δεν ήταν ικανοποιημένη από τις μετέπειτα υπηρεσιακές ενέργειες του συγκεκριμένου υπουργού, όσον αφορά τις τιμές των φαρμάκων και για αυτό τον λόγο ο κ. Φρουζής προσπάθησε να έρθει σε συνεννόηση με άλλους κ.λπ. Άρα ο ίδιος ο ψευδομάρτυρας με απαλλάσσει γιατί λέει ότι δεν προσέφερα καμία υπηρεσία στη Novartis», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ