Ο Σταμάτης για την υπόθεση Novartis: Αμφισβητώ την αξιοπιστία των μαρτύρων- ΒΙΝΤΕΟ

“Το story έφτιαξε ο κ.Τσίπρας και στη συνέχεια έψαξαν να βρουν και να κατασκευάσουν μάρτυρες. Ασφαλώς είναι στημένο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.

“Έχουμε τον κ. Τσίπρα να ξεκινά αυτήν την υπόθεση, την οποία στη συνέχεια συνέχισε το alter ego του ο κ. Πολάκης από πέρσι τον Φεβρουάριο. Λένε ‘σκάνδαλο’, ‘εμπλοκή πολιτικών’ πού το ήξεραν; Αφού ο πρώτος μάρτυρας έκανε κατάθεση τον Νοέμβριο και οι υπόλοιποι πριν από 45 μέρες. Πώς ήξεραν εμπλοκή πολιτικών προσώπων χωρίς να υπάρχει μαρτυρία; Το story έφτιαξε ο κ. Τσίπρας και στη συνέχεια έψαξαν να βρουν και να κατασκευάσουν μάρτυρες. Ασφαλώς είναι στημένο” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σταμάτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Έχουμε μαρτυρίες προσώπων που επαναλαμβάνονται… Έχουμε μία σπονδυλωτή μαρτυρία, αυτό είναι πρωτόγνωρο, είναι δικονομικά απαράδεκτο… Όλοι οι μάρτυρες έχουν δώσει τέτοιες καταθέσεις, με χρονική απόσταση. Αμφισβητώ ευθέως την αξιοπιστία των μαρτύρων, γιατί ένας μάρτυρας που είναι σοβαρός και έχει βαριές κατηγορίες, έχει επώνυμο” σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

“Η υπόθεση Novartis ξεκίνησε από καταγγελία του Σαλμά, για αυτό και είναι ο μοναδικός μάρτυς. Από την κατάθεση τη δική του ξεκινά η έρευνα… Ξεκινά από τον Σαλμά και ο Σαλμάς είναι κατηγορούμενος”.

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ