Κικίλιας: Η κυβέρνηση κατάφερε να μετατρέψει την πλατεία των αγανακτισμένων σε πλατεία των αποφασισμένων

Στο θέμα του συλλαλητηρίου της Αθήνας αναφέρθηκε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας χαρακτηρίζοντάς το “τεράστιο” και “ειρηνικό”, επισημαίνοντας πως αποδείχθηκε ότι η κοινή λογική δεν έχει χαθεί.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι αυτός που έβγαλε ανακοίνωση περί 140.000 κόσμου “πρέπει να κοιταχτεί”, ενώ εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά του κ. Τόσκα για τον οποίο είπε ότι “έχει την πολιτική ευθύνη”.

“Διαδήλωσαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας και δεν υπήρξαν ακρότητες, δεν ακούστηκε κανένα αντικυβερνητικό σύνθημα, δεν έγιναν επεισόδια. Μετά την υπερήφανη διαπραγμάτευση, τις κλειστές τράπεζες, την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια, το νέο κατόρθωμα του κ. Τσίπρα είναι ότι κατόρθωσε να ενώσει την ελληνική κοινωνία” είπε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε:

“Η μειοψηφία που κυβερνά κατάφερε να μετατρέψει την πλατεία των αγανακτισμένων σε πλατεία των αποφασισμένων. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν χθες στο Σύνταγμα δεν είναι ακροδεξιοί, ούτε ακροαριστεροί. Βρέθηκαν εκεί από πατριωτικό καθήκον και συναίσθημα. Δεν μπορεί να γίνει κανένα σχόλιο για μια διαπραγμάτευση που κάνουν εν κρυπτώ οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς μαζί με τον κ. Καμμένο, χωρίς να ενημερώνουν κανέναν, χωρίς να έχουν ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία”.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ