Άγνωστο παρασκήνιο από τη συνάντηση Τσίπρα- Μητσοτάκη για το Σκοπιανό: Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα, είπε ο πρωθυπουργός

Το τι ακριβώς ειπώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με το Σκοπιανό, αποκάλυψε κυβερνητική πηγή.

Η τελευταία, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας διαμήνυσε στον κ. Μητσοτάκη “έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα”.

Στην ένσταση που, κατά πληροφορίες, έθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ότι η κυβέρνηση ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας τον διαβεβαίωσε ότι δεν πήρε τη σχετική πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος, ούτε για να διχάσει ούτε για να ενώσει κανένα άλλο πολιτικό σχηματισμό.

Επιπλέον αντέτεινε ότι, όσο κάθεται εκείνος στην καρέκλα αυτή (σ.σ. του πρωθυπουργού), έχει ευθύνη στη χώρα και στην ιστορία της.

Ταυτοχρόνως, ο κ. Τσίπρας κατέδειξε τη στόχευση, τη δική του και της κυβέρνησης, αναφορικά με τις σχέσεις με την ΠΓΔΜ, λέγοντας ότι όσο περνάει από το χέρι του, θα το λύσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ