Ο Αμανατίδης στον Realfm 97,8: Δεν μας φοβίζουν οι απειλές για σφαίρες

«Δεν μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν οι απειλές για σφαίρες», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, με αφορμή την απειλητική επιστολή που έλαβε ο Νίκος Κοτζιάς.

Όπως είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, ο ίδιος δεν έχει λάβει απειλητικό μήνυμα, ενώ για την επιστολή στον ΥΠΕΞ σχολίασε: «Θέλω να πω με όση φωνή μεγάλη έχω, με όλη μου τη ψυχή, την, με κατηγορηματικό και απόλυτο τρόπο, καταδίκη των ενεργειών αυτών. Μιλάμε για ενέργειες που πρέπει να καταδικαστούν από το σύνολο του πολιτικού κόσμου γιατί είναι απέναντι και στον υπουργό Εξωτερικών αλλά απέναντι στη Δημοκρατία, στην Ελευθερία και στη θέση, την οποία έχει η Ελλάδα».

«Αυτά ούτε μας πτοούν, ούτε μα φοβίζουν για να πράξουμε αυτό που θεωρούμε πατριωτικό καθήκον και ευθύνη», τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Ο Γιάννης Αμανατίδης σχολίασε και τις δηλώσεις του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, ο οποίος υποστήριξε ότι η Αθήνα δεν αρνείται την εθνική ταυτότητα των Σκοπίων.

«Έχουμε διατυπώσει με σαφήνεια τις θέσεις μας, Εμείς δεν ερμηνεύουμε τις δηλώσεις του, δεν ερμηνεύουμε τον Νίμιτς, αλλά και ο κύριος Νίμιτς δεν μπορεί να ερμηνεύει τις δικές μας», επισήμανε ο κ. Αμανατίδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ