Επίθεση Λεβέντη σε Τσίπρα: Είναι “πρώτα ξαδέλφια” με τη Χρυσή Αυγή

Σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό, τον οποίο, μάλιστα, χαρακτήρισε… ξάδερφο της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος ζήτησε από τον Πάνο Καμμένο, εφόσον οι απόψεις του δεν συμφωνούν με τις κυβερνητικές διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

«Ο Καμμένος στηρίζει μεν την κυβέρνηση, αλλά θέλει και την ταμπέλα του πατριώτη. Αν διαφωνεί, πρέπει να ρίξει την κυβέρνηση. Η θέση του Καμμένου είναι “στηρίζω τον Τσίπρα, και ας προδίδει”. Εγώ λέω, απότρεψέ τον!. Δηλαδή, λέει “ναι” στον φόνο και όχι στον “φονιά”»; δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης σχολίασε: «Η Χρυσή Αυγή εξυπηρετεί τον Τσίπρα. Τον διευκολύνουν να χαρακτηρίσει το συλλαλητήριο ως υποκινούμενο από την ακροδεξιά. Ο Τσίπρας θέλει να δυσφημίσει το συλλαλητήριο. Τσίπρας και Χρυσή Αυγή λειτουργούν ως συνεταίροι. Είναι “πρώτα ξαδέλφια”. Ο Τσίπρας είναι η “πρώτη και τελευταία φορά Αριστερά».

Για την μεταξύ τους συνάντηση είπε: «Ξεκίνησε να ενημερώνει επειδή τον κατηγορούσαν ότι δεν ενημερώνει. Της τρέλας! Τον ρώτησα γιατί έχει πρεμούρα. Υπάρχει διπλωματικός πόλεμος Ρωσίας – ΗΠΑ. Η Ρωσία δεν θέλει να δώσουμε λύση και να βάλει δάκτυλο στα Βαλκάνια, σε αντίθεση με αυτό που θέλουν οι ΗΠΑ. Και του λέω, εσύ παίρνεις θέση υπέρ των Αμερικανών;».

Ενώ πρόσθεσε: «Μου έλεγε ασυνάρτητα πράγματα. Ότι οι Ρώσοι εκπαιδεύουν Τούρκους πιλότους ακόμη και στα πυρηνικά. Τον άκουγα και έλεγα από μέσα μου «Τι είναι τούτος; Πρωθυπουργός;»’.

«Αυτοί που δεν θα πάνε δεν έχουν αντιληφθεί τι παραχώρηση πάει να κάνει ο Τσίπρας», κατέληξε αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ