Debate Σ. Παπαδόπουλου – Δ. Καμμένου στον ΑΝΤ1: Οι διαφωνίες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και η «καυτή πατάτα» της ονομασίας των Σκοπίων

Στις σχέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό αναφέρθηκαν σε συνέντευξή τους στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος και ο εκ των αντιπροέδρων της Βουλής και βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε τη θέση των ΑΝΕΛ πως δεν είναι αποδεκτός κανένας όρος “Μακεδονία” στην ονομασία. Απέφυγε να σχολιάσει την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Realfm 97,8 ότι έχει υπερβεί τα όρια λέγοντας πως «αποφεύγω πάγια να σχολιάσω τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του κ. Τζανακόπουλου», ενώ υποστήριξε ότι «ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει τους ΑΝΕΛ». Τόνισε, πάντως, πως οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι «καυτές, αλλά έντιμες».

Από την πλευρά του, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος υποστήριξε πως δεν γνωρίζει αν θα περάσει η πρόταση για σύνθετη ονομασία χωρίς να ψηφίσουν ΑΝΕΛ. Υποστήριξε πως «δεν αισθάνομαι ότι συνεργάζομαι με ένα δεξιό κόμμα» καθιστώντας, πάντως, σαφές πως «έχουμε διαφωνίες σε θέματα δικαιωμάτων».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ