Η στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό – Τι θα πει ο Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής

Του Γιώργου Σιαδήμα

Στις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει τελικά η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ στο Μοσχάτο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντί για τις 4:30 το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση όχι μόνο για το Σκοπιανό αλλά και για θέματα οικονομίας και καθημερινότητα.

Άλλωστε, αύριο ο Αλέξης Τσίπρας κλείνει τρία χρόνια στην πρωθυπουργία της χώρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσον αφορά το Σκοπιανό, όλα συγκλίνουν πως θα σκληρύνει περαιτέρω τη στάση του, αναδεικνύοντας παράλληλα τις δυο γραμμές του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΠΕ, του ανώτατου κομματικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας, θα ξεκαθαρίσει την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ώρα που πληθαίνουν οι «γαλάζιες» φωνές να μην υπάρχει ακόμα και ο ορός Μακεδονία σε μια σύνθετη ονομασία.

Εξάλλου, όπως επισημαίνουν και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα, οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με το 2008, όταν, μάλιστα, και ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει τονίσει πως το Βουκουρέστι είναι το λιγότερο που μπορεί να δεχθεί.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής θα δώσουν το «παρών» και οι πρώην Πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ