Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή στελέχους της ΟΝΝΕΔ γιατί «απείλησε με κρεμάλες τον Τσίπρα»

Για πολιτική χυδαιότητα κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με ανάρτηση του στελέχους της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρη Τρούπου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία, όπως λέει η Κουμουνδούρου, απειλεί τον Πρωθυπουργό με κρεμάλες. Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να τον αποπέμψει από τη νεολαία του κόμματος του.

“Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας.

Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει “πιθήκους” τους πολίτες της ΠΓΔΜ!

Αναμένουμε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματος του” αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.Οι αναρτήσεις που φέρεται να έχει κάνει ο Δημήτρης Τρούπος στο Twitter και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι οι παρακάτω. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος λογαριασμός δεν υπάρχει πλέον στο Twitter.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ