Γεωργιάδης στον Realfm 97,8 για το Σκοπιανό: Αν η ΝΔ δεν είχε τηρήσει αυτήν τη στάση, ο Καμμένος θα είχε ντυθεί Μακεδονομάχος

Τις εξελίξεις στο ζήτημα του Σκοπιανού αλλά και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου σχολίασε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας το ζήτημα (σσ της ονομασίας των Σκοπίων) να λυθεί. Αρκεί οι προϋποθέσεις που θέτει η Ελλάδα διαχρονικά, όλα αυτά τα χρόνια, να τηρηθούν. Να μην υπάρξει δηλαδή κάποια σημαντική ζημιά στα δικά μας συμφέροντα ή κάποια σημαντική υποχώρηση. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή πρέπει να αφήσουμε την κυβέρνηση να κάνει τη διαπραγμάτευση, την οποία έχει αναλάβει να κάνει, αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκότερη, διότι στα Σκόπια έχει υπάρξει κυβερνητική αλλαγή” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

“Ο κ. Καμμένος δεν έχει ζήτημα στο να αλλάζει τις θέσεις του, αν αυτό τον κάνει ικανό να κρατήσει την καρέκλα. Αν η ΝΔ δεν είχε τηρήσει την στάση που είχε τηρήσει, ο κ. Καμμένος θα ήταν ήδη ντυμένος με στολή Μακεδονομάχου. Τώρα, που κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει, έκανε πολύ γρήγορα τη στροφή για να διασώσει το πολιτικό του μέλλον” συμπλήρωσε.

“Έρχεται τώρα ο Τσίπρας και λέει είμαστε η πρώτη κυβέρνηση που ολοκληρώνει το μνημόνιο. Για φανταστείτε ότι θα φτάναμε στο σημείο ο Πρόεδρος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να επαίρεται στο υπουργικό συμβούλιο ότι τελικά η πιο επιτυχημένη μνημονιακή κυβέρνηση της Ελλάδας αποδεικνύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτό δείχνει ότι χάσαμε πολύτιμο χρόνο, χάσαμε πολύτιμα χρόνια, στην αρχή αυτής της πορείας με το να τσακωνόμαστε με το λεγόμενο “μνημόνιο-αντιμνημόνιο” αντί να κάνουμε τη δουλειά μας, να εφαρμόσουμε δηλαδή το πρόγραμμα και να έχουμε ήδη βγει στις αγορές. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα που λέει και ο λαός” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ