Ο Φάμελλος στον Realfm 97,8 για το Σκοπιανό: Θα λύσουμε το πρόβλημα που δημιούργησε η ΝΔ

“Πολλοί έπαιξαν παιχνίδια στο όνομα της Μακεδονίας, αλλά εμείς τώρα μπορούμε ήρεμα και σοβαρά να το λύσουμε” είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Είναι ένα θέμα το οποίο δημιουργήθηκε από προηγούμενες κυβερνήσεις, που παρότι έκαναν μεγάλες συγκεντρώσεις δεν έλυσαν το πρόβλημα και έπαιξαν παιχνίδι στο όνομα της περιοχής μας. Εμείς έχουμε αποκτήσει ως χώρα τα τελευταία 2,5 χρόνια μία αρκετά σοβαρή παρουσία και στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη και θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη χρονική στιγμή για να λύσουμε και αυτό το πρόβλημα με πολύ ισχυρή προετοιμασία” δήλωσε ο κ. Φάμμελος και πρόσθεσε:

“Πολλοί έπαιξαν παιχνίδια στο όνομα της Μακεδονίας, αλλά εμείς τώρα μπορούμε ήρεμα και σοβαρά να το λύσουμε. Η άποψη αυτή της σύνθετης ονομασίας ήταν από πάντα η θέση της Αριστεράς, τη λέγαμε και τότε με τα συλλαλητήρια. Άρα εγώ θα έλεγα, μην παίζουν παιχνίδια κάποιοι με συλλαλητήρια στην πλάτη και στο όνομα της Μακεδονίας, τιμούμε τον τόπο μας και φαίνεται ότι έτσι το κάνουμε σε όλα τα πεδία για τα οποία προσπαθούμε αυτή την περίοδο. Εμείς δεν θα έχουμε εσωτερικά προβλήματα όπως έχει η ΝΔ που δεν έχει άποψη. Εμείς είχαμε σταθερή άποψη, έχουμε σταθερή άποψη και θα λύσουμε το πρόβλημα που δημιούργησε η ΝΔ. Παιχνίδια με συλλαλητήρια στην πλάτη τη Μακεδονίας μην παίζουν αυτοί οι οποίοι χρεώσανε τη Μακεδονία, χρεοκόπησαν τη Μακεδονία και δημιούργησαν όλα αυτά τα προβλήματα που έχει ο τόπος μας”.

“Εμείς δεν έχουμε και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα στο να έχουμε ταυτότητα διαπραγμάτευσης και θέσης… Εάν δεν κάναμε εμείς μία τεράστια προσπάθεια 2,5 χρόνια τώρα δεν θα είχε η Ελλάδα τον ρόλο και τη βαρύτητα για να λύσει πρόβλημα. Η Ελλάδα πριν από 2,5 χρόνια ήταν αναξιόπιστη, απούσα από την Ευρωζώνη. Τώρα τη λογαριάζουν όλοι πολύ περισσότερο” σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ