Γεννηματά στον Realfm 97,8: Παραμύθι η έξοδος από τα μνημόνια – Τρίτη προσπάθεια εξαπάτησης

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά,μιλώντας στον realfm 97,8 και την έκτακτη εκπομπή «Η ατζέντα του 2018» με τον Βασίλη Σκουρή.

«Εγώ εκτιμώ ότι ήδη ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή την κυβέρνηση. Και όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση επιτείνονται τα αδιέξοδα. Δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την πορεία της χώρας».

Όπως τόνισε η κ. Γεννηματά: «Έχει κάνει μια πολύ συνειδητή επιλογή. Λέει “ναι” σε όλα στους Ευρωπαίους εταίρους μας, όσο συντηρητικές και αδιέξοδες και αν είναι οι απαιτήσεις τους, έχει δώσει το βάρος στο να πετύχει πολύ υψηλούς στόχους, δεν έχει φέρει τίποτα για το χρέος. Έχει πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το βάρος το έχει δώσει στο να τα επιτύχει αυτά μέσα από διαρκής περικοπές και τεράστια υπερφορολόγηση που έχει γονατίσει τη μεσαία τάξη. Αυτό έχει ημερομηνία λήξης».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από τα μνημόνια». Και χαρακτήρισε «παραμύθι», τη συζήτηση για την έξοδο από τα μνημόνια.

«Όλη αυτή η συζήτηση που έχει ξεκινήσει για την καθαρή έξοδο, είναι ένα παραμύθι, που φαίνεται πως δεν έχει ακροατές. Είναι η τρίτη προσπάθεια εξαπάτησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον ελληνικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σε ερώτηση για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα της στο Σκοπιανό, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε: «Εγώ δεν θα παίξω το παιχνίδι της κυβέρνησης του αποπροσανατολισμού. Υπάρχει εθνική γραμμή και είναι η σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσης, με γεωγραφικό προσδιορισμό. Θα τοποθετηθούμε υπεύθυνα όταν η κυβέρνηση φέρει μια ενημέρωση. Πρέπει να σταματήσει η ονοματολογία μέσω ΜΜΕ. Υπευθυνότητα και σοβαρότητα χρειάζεται. Έτσι ασκείται η εξωτερική πολιτική».

Ακούστε ΕΔΩ τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά 

Πηγή: Real.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ