Λαϊκή Ενότητα: “Ο αυταρχισμός της Κυβέρνησης δεν θα περάσει”

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να εξυπηρετήσει τους δανειστές και τους τραπεζίτες, χρησιμοποιεί κάθε μέσον, αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα με αφορμή τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ξεπεράσει κάθε όριο σε αυταρχισμό και αποδεικνύεται η πλέον πιστή συνεργάτης των δανειστών και αυτή που ασθμαίνως και με κάθε τρόπο προσπαθεί να υλοποιήσει τις επιλογές τους.

Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 20/12 επαναλήφθηκαν οι ίδιες σκηνές που είδαμε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, το Νοέμβριο, με ρίψη χημικών ενάντια στους διαδηλωτές κατά των πλειστηριασμών, οι οποίοι διαδήλωναν για να σταματήσουν πλειστηριασμό διαμερίσματος ιδιώτη 113,5 τ.μ. από μεγάλη εταιρεία, για πραγματική οφειλή 3.000 ευρώ, που με τους τόκους έφτασε 12.700 ευρώ!!

Ο αυταρχισμός με χημικά προστίθεται και στις νομοθετικές παρεμβάσεις, που κάνει η κυβέρνηση, όπως η ν-τροπολογία, που κατέθεσε σήμερα Τετάρτη 20/12 σύμφωνα με την οποία η αντίσταση μετατρέπεται σε ιδιώνυμο αδίκημα και τιμωρούνται με φυλάκιση, όσοι διαμαρτύρονται και αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών των λαϊκών περιουσιών!!!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να εξυπηρετήσει τους δανειστές και τους τραπεζίτες, χρησιμοποιεί κάθε μέσον.

Πλανώνται όμως τα κυβερνητικά επιτελεία και προσωπικά ο κος Τσίπρας, αν νομίζουν ότι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τις αντιστάσεις.

Αντιθέτως το κίνημα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Η επιχείρηση λεηλασίας των λαϊκών κατοικιών θα φέρει και την ανατροπή τους”, καταλήγει η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ