Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Χρησιμοποιήσατε απόφθεγμα του Αϊνστάιν, που δεν το είπε ποτέ -ΒΙΝΤΕΟ

Με το απόφθεγμα που απέδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στον Άλμπερτ Αϊνστάιν και όπως είπε ο Πρωθυπουργός δεν το έχει πει ποτέ, ξεκίνησε την ομιλία του κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε: «Εσείς κύριε Τσακαλώτε θυμάστε τι είπε ο Αϊνστάιν για τον ορισμό της παράνοιας; Να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα. Ένας προϋπολογισμός λιτότητας, φόρων και αντιαναπτυξιακός. Άδικος και αντιλαϊκός. Η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς».

«Θέλω να ξεκινήσω κάνοντας μια παρατήρηση στην εισαγωγή της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη που αναφέρθηκε σε ένα απόφθεγμα του Αϊνστάιν. Μόνο που αυτό δεν το είπε ο Αϊνστάιν κύριε Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Είναι από τα γνωστά ψεύτικα αποφθέγματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, καλό θα είναι οι συνεργάτες σας να διαβάζουν τα ελληνικά Hoaxes πριν σας λένε τι να πείτε. Εντάξει ξέρουμε είστε άριστος, αλλά καλό είναι να ψάχνετε τι λέτε», συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ