Άναψαν τα αίματα στη βουλή – ΒΙΝΤΕΟ από την σφοδρή κόντρα του Φάμελλου με τον Άδωνι

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή ανάμεσα στον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος προκάλεσαν οι επιθέσεις που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προσωπικά κατά του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, κατηγορώντας τον για υποκρισία και υποστηρίζοντας ότι την ώρα που κάνει μάθημα ανηθικότητας για τους φορολογικούς παραδείσους και τους πολεμάει, ο ίδιος διατηρεί τεράστια κεφάλαια στη Morgan Stanley και στην Black Rock και καρπώνεται τα κέρδη τους.

«Είναι εύκολο να ρίχνει κανείς λάσπη στον κ. Τσακαλώτο. Ο κ. Τσακαλώτος τα δούλεψε και τα δήλωσε. Γιατί δεν είπατε τίποτα για το “πόθεν έσχες” Μητσοτάκη – Μαρέβας από το οποίο λείπει η offshore εταιρεία;» ήταν η απάντηση του κ. Φάμελου για να ακολουθήσει το σχόλιο Γεωργιάδη «είδα το σθένος με το οποίο υπερασπίστηκε τις καταθέσεις του υπουργού Οικονομικών στην Black Rock και στην Morgan Stanley, γιατί δεν βρίσκει καμία περίεργη συμπεριφορά, ότι ενώ ο κ. Τσακαλώτος πάει να πείσει επενδυτές, ο ίδιος έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό» και η απάντηση του αν. υπουργού: «Τα δούλεψαν και τα δήλωσαν. Απαντήστε, όμως, γιατί δεν δηλώθηκε η offshore εταιρεία Μητσοτάκη – Μαρέβας;».

Δείτε τα βίντεο από τις τοποθετήσεις τους και την κόντρα που ακολούθησε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ