Συντροφικά «καρφιά» Βέττα για την προστασία της πρώτης κατοικίας: Κανείς δεν είναι περισσότερο ευαίσθητος στον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΕΟ

«Η ιστορία της συμφωνίας είναι μια συλλογική ιστορία. Το έχουμε ψηφίσει όλοι, το έχουμε στηρίξει όλοι. Πλειοδοσίες ή μειοδοσίες ευαισθησίας δεν νομίζω ότι μπορούν να σταθούν σε σοβαρή συζήτηση. Ακούω για παράδειγμα, μέσω των ΜΜΕ, ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν. Μόνο αυτοί οι βουλευτές προτείνουν; Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την προστασία της πρώτης κατοικίας», είπε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Βέττας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ότι ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει τακτοποιήσει «στην ώρα τους όλες τις μνημονιακές υποχρεώσεις».

Στην επισήμανση ότι ο κ. Φίλης, πολιτικά, δεν είναι πιο ευαίσθητος στο ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας, ο κ. Βέττας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, απάντησε: «Δεν είναι κανείς περισσότερο ευαίσθητος στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μιλώ για τον κ. Φίλη, όλοι είμαστε το ίδιο ευαίσθητοι. Όλοι πιστεύουμε ότι πρέπει να προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία».

Δείτε το απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ