Μάρδας: Εάν η ΝΔ αποφάσιζε να μπει σε μία διαδικασία πλειστηριασμών οι αντιδράσεις θα ήταν λιγότερες

“Εάν η ΝΔ δεν έκανε τέσσερις αναστολές σήμερα θα είχαμε τελειώσει με ένα πολύ μεγάλο μέρος και ο κόσμος θα είχε ως ένα βαθμό βάρος περίπου τα μισά από όσα έχει σήμερα” είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μάρδας αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς.

“Τότε ήταν πολύ πιο εύκολος ο διακανονισμός από ότι είναι σήμερα, τώρα έχουμε τόκους και έχει διπλασιαστεί το βάρος. Εάν τότε η ΝΔ αποφάσιζε να μπει σε μία διαδικασία πλειστηριασμών, με μία τέτοια συμφωνία που έχουμε φτάσει εμείς να κάνουμε τώρα άτυπη με τις τράπεζες, οι αντιδράσεις θα ήταν πολύ λιγότερες. Η κυβέρνηση είναι που κυβερνά και η αντιπολίτευση είναι αυτή που κάνει τη δουλειά της όπως θεωρεί πως πρέπει να την κάνει” σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και πρόσθεσε:

“Αναγκαστήκαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, οπότε αρχίσαμε από τις ακριβούς πλειστηριασμούς των στρατηγικά θεωρουμένων κακοπληρωτών και από εκεί και πέρα υπάρχουν ζητήματα τα οποία πρέπει να τα δούμε με ιδιαίτερη προσοχή”.

“Θα ήθελα να γίνει μία συγκροτημένη πρόταση η οποία να δίνει κάποια στοιχεία τα οποία να οδηγούν σε ενδείξεις που να πατούν γερά στα πόδια τους… Στη σύμβαση η οποία έχει υπογραφεί προσδιορίζεται η τιμή του βλήματος, άρα δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να πουλήσουμε 100.000 βλήματα προς 66 εκατ. όπου ήταν η τιμή των 300.000 βλημάτων” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μάρδας αναφερόμενος στο ζήτημα της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ