Κατσίκης: Έχουμε τα έγγραφα που αποδεικνύουν την καθαρότητα του κ. Καμμένου και της συμφωνίας – ΒΙΝΤΕΟ

«Έχουμε όλα εκείνα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την εντιμότητά μας και την καθαρότητα του κ. Καμμένου και της συμφωνίας» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης στον Focus FM.

Σχετικά με τον «μεσάζοντα» σημείωσε ότι «η Σαουδική Αραβία, όχι εμείς, όρισε-όπως είχε δικαίωμα-ως εκπρόσωπο πληρεξούσιό της τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η αντιπολίτευση αμφισβητεί το έγγραφο του Υπουργείου της Σαουδικής Αραβίας, που λέει ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι εκπρόσωπός της και σε αντίδραση αυτού, στέλνουμε τον στρατιωτικό μας ακόλουθο στη Σ. Αραβία, να ελέγξει τη γνησιότητα του εγγράφου, η οποία και επιβεβαιώνεται. Περιμένουμε λοιπόν να μας αποδείξουν τη Δευτέρα οι κύριοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ποια σχέση μπορεί να έχουμε εμείς με τον εκπρόσωπο που όρισε η Σαουδική Αραβία.»

«Το έγγραφο με τον ταξίαρχο είναι εντελώς ανυπόστατο, είναι ανυπόγραφο και χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου» σχολίασε ο κ. Κατσίκης, ενώ για τον αριθμό των βλημάτων που επρόκειτο να πωληθούν διερωτήθηκε: «Εάν η πώληση ξεκινάει με 300.000 βλήματα και λέει η άλλη πλευρά ότι τώρα θα πάρουμε τις 100.000 και μετά τα υπόλοιπα, υπάρχει κάτι το μεμπτό;»

«Αποφασίσαμε στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της επιτροπής να πουλάμε ό,τι δεν είναι πλέον επιχειρησιακά κατάλληλο για τις ένοπλες δυνάμεις μας και να μην τα αφήνουμε να σαπίζουν στις αποθήκες, όπως έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Ευτυχώς τα βλήματα αυτά δεν είχαν λήξει και για να μην χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά εκατομμύρια για τη διαδικασία αφαίρεσης της γόμωσης και των πυρομαχικών, ώστε να αχρηστευθούν, αποφασίσαμε να πωληθούν. Αυτό προσπάθησε να κάνει ο Πάνος Καμμένος με τη Σαουδική Αραβία», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο για πανικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

«Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν με ευφάνταστα σενάρια, τα οποία επιχειρούν να τα εξελίξουν σε σκάνδαλα και να προκαλέσουν ρήξη στην κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας τον υπουργό εθνικής άμυνας, κ. Καμμένο», υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ