Τζανακόπουλος: Μένει να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης διαθέτει έστω ελάχιστο πολιτικό σθένος

“Η Ν.Δ. και τα μέσα που τη στηρίζουν και καθορίζουν εδώ και καιρό την αντιπολιτευτική τακτική της έχουν εξαπολύσει από το πρωί μια γραφική προπαγάνδα δημιουργίας εντυπώσεων” τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε δήλωσή του για την επιστολή του Πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Βουλής, σχετικά με την αναβολή της συζήτησης για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία.

“Διατείνονται ότι δήθεν ο Πρωθυπουργός δεν θα βρίσκεται αύριο στη Γαλλία για να παραλάβει δύο τιμητικά για τη χώρα βραβεία, αλλά προκειμένου να αποφύγει την προσδιορισμένη συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης επερώτησης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Αν και η προσπάθεια αυτή είναι μάλλον ανάξια σχολιασμού, ο Πρωθυπουργός δεν είναι πλέον διατεθειμένος να ανέχεται τις συκοφαντίες και τις γραφικότητες.

Γι’ αυτό, πριν από λίγη ώρα, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία του ζητά τη μετάθεση της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, προκειμένου να παρευρεθεί και να τοποθετηθεί” επισημαίνει ο κ. Τζανακόπουλος και προσθέτει:

“Επειδή ο Πρωθυπουργός θα παραλάβει βραβείο από το περιοδικό Politique Internationale για το πολιτικό του σθένος, μένει να δούμε αν και ο κος Μητσοτάκης διαθέτει έστω ελάχιστο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ