Θεοδωράκης: Συγχαίρω δημόσια την Φώφη Γεννηματά – Να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου

Συνεχάρη δημόσια την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ., Φώφη Γεννηματά για την διαφαινόμενη πρωτιά της στον α’ γύρο των εκλογών για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος υπογράμμισε πως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό «που θέλαμε».

«Θέλω να συγχαρώ και δημοσίως την κυρία Γεννηματά για την επιτυχία της. Ελπίζω να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της προοδευτικής παράταξης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Θέλω να συγχαρώ επίσης τους άλλους συνυποψήφιούς μου για τον αγώνα που έδωσαν. Η συμμετοχή 210.264 πολιτών είναι και δική τους επιτυχία», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης και σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον καθηγητή Αλιβιζάτο και τους συνεργάτες του καθώς και τους χιλιάδες εθελοντές σε όλη την Ελλάδα που συνέβαλαν στην επιτυχία της διαδικασίας».

Όσο για το τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού έσπευσε να ευχαριστήσει τους πολίτες που τον στήριξαν και σε αυτή τη μάχη τονίζοντας πως «το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά ο αγώνας για να αλλάξουμε τη χώρα συνεχίζεται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ