Κόντρα Ζαχαριάδη – Καραμανλή για τον Κουφοντίνα – ΒΙΝΤΕΟ

“Είναι μία απόφαση την οποία παίρνουν εισαγγελείς και δικαστές. Βλέπω μία σκόπιμη σύγχυση σε διάφορα media από χθες, ότι είναι δήθεν κάποια κυβερνητική πρωτοβουλία. Είναι εμφανές ότι διάφορα επικοινωνιακά κέντρα έχουν ενοχληθεί από τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η συζήτηση στην επικαιρότητα και προσπαθούν με αυτό τον τρόπο. Είδα και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ένα tweet να παρέμβουν στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Γιατί περί αυτού πρόκειται”, τόνισε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα από τη φυλακή.

“Εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να έχω γνώμη, γιατί δεν είμαι ειδικός”, πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ.Ζαχαριάδης τόνισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση αλλάζει την ατζέντα και δημιουργούν ένα ψέμα.

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, δήλωσε πως: “Εδώ δεν σχολιάζουμε δικαστική απόφαση. Εδώ, το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι υπεύθυνο αυτό για τις φυλακές και για τις άδειες. Εννοείται ότι υπάρχει ένα συμβούλιο το οποίο αποφασίζει, την τελική ευθύνη την έχει η εκτελεστική εξουσία. Οπότε δεν παρεμβαίνει κανένας στη Δικαιοσύνη, όταν λέει το προφανές: Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κάνει εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας, ο οποίος έχει καταδικαστεί 11 φορές σε ισόβια, και ο οποίος δεν έχει δηλώσει την παραμικρή μεταμέλεια, να βγαίνει με διήμερη άδεια. Βγάζουμε έξω το πιστόλι της 17Ν. Όταν αυτή τη στιγμή έχουμε συγγενείς και πολιτικούς που έχουν θρηνήσει θύματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο”.

“Οι εχθροί της Δημοκρατίας πρέπει να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες ενός συντεταγμένου κράτους, όπως είναι η Ελλάδα”, συμπλήρωσε ο κ.Ζαχαριάδης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι εχθρός της Δημοκρατίας, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: “Ασφαλώς, μα τι ερώτηση είναι αυτή;”.

Δείτε το απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ