Ο Παπαδημητρίου για Άδωνι: Χρειάζεται μαθήματα αριθμητικής – ΒΙΝΤΕΟ

«Ήθελα να πω στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη ότι χρειάζεται μαθήματα μαθηματικών ή απλώς αριθμητικής», είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημητρίου είπε: «Ήθελα να πω στον κύριο Γεωργιάδη, ότι χρειάζεται μαθήματα μαθηματικών ή απλώς αριθμητικής. Προφανώς δεν ξέρει να προσθέτει ούτε να αφαιρεί».

«Εγώ δεν έχω επενδύσεις σε offshore, δεν είμαι στα Paradise Papers ούτε στα Panama Papers, ούτε στη λίστα της Κριστίν Λαγκάρντ», είπε ακόμη απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη ο κ. Παπαδημητρίου χαρακτηρίζοντας ως «κραυγές εντυπωσιασμού» τα όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Οικονομίας εξήγησε επίσης ότι το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που έχει στο εξωτερικό δεν προέρχεται από την Ελλάδα αλλά από τις απολαβές του στις ΗΠΑ. «Ο κ. Γεωργιάδης ξέρει ότι τα χρήματα που εγώ και η σύζυγός μου έχουμε στην Αμερική και το ειδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, δεν έχουν βγει από τη χώρα πηγαίνοντας στην Αμερική. Είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς 50 χρόνων στην Αμερική, έχουν φορολογηθεί και φορολογούνται με τους υψηλότερους συντελεστές φορολογίας στην Αμερική και έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες» υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομίας.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της βουλής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ