Για συκοφαντίες και αθλιότητες κάνει λόγο ο Αυγενάκης

Για συκοφαντίες και αθλιότητες κάνει λόγο ο γραμματέας της Πολιτική Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με τις καταγγελίες για συναλλαγές του με κακοποιούς.

Ο κ. Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τονίζει πως η ΝΔ κινείται στο φως, με αισιοδοξία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο σκοτάδι, καλλιεργεί την παρακμή, το διαχωρισμό και κυρίως το μίσος. Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη όλοι οι βουλευτές δέχονται καθημερινά εκατοντάδες τηλέφωνα, συνομιλούν και συναντούν εκατοντάδες κόσμο ανά την Ελλάδα, ακούν παράπονα, προσδοκίες, διαφωνίες και δέχονται, λογικά, και παράλογα αιτήματα. Όπως λέει, πολλές φορές οι βουλευτές βοηθούν ανθρώπους, σε εύλογα αιτήματα, τους οποίους απλά γνωρίζουν ή τους συστήνουν γνωστοί και φίλοι, χωρίς να είναι υποχρεωτικό να γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες γι’ αυτούς.

Αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο κ. Αυγενάκης σημειώνει πως του ζητήθηκε να συνδράμει σε ένα θέμα που είχε να κάνει με την παράταση μιας ιδιωτικής μίσθωσης και μέχρι εκεί.

«Είναι βέβαιο ότι δεν γνώριζα, αλλά και σήμερα δεν γνωρίζω, αν και με ποιο τρόπο εμπλέκεται με τη Δικαιοσύνη, αν έχει καταδικαστεί ή όχι για παράνομες πράξεις, παρά τα όσα γράφονται, τα οποία πολλές φορές και δεν ευσταθούν. Αυτά είναι απολύτως συκοφαντικά» επισημαίνει, κάνοντας λόγο για παρακρατικές μεθόδους.

Ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ δηλώνει πως έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη και πως θα φτάσει μέχρι τέλους χαρακτηρίζοντας εξόχως συκοφαντικά τα όσα γράφονται για διαπλοκή, ρουσφέτια με ποινικούς, απαγωγές, εκβιασμούς. 

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ