Η Βόζεμπεργκ στον Realfm 97,8: Η κ. Παπακώστα γνώριζε ότι η διαφοροποίηση της έχει συνέπειες

Στη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

“Η Κατερίνα Παπακώστα ήταν και είναι έμπειρο στέλεχος. Ήξερε λοιπόν ότι με τη συγκεκριμένη της διαφοροποίηση μπορεί να αντιμετωπίσει τη διαγραφή. Δεν θεωρώ ότι είναι ούτε αφελής, ούτε άπειρη” είπε μεταξύ άλλων η κ. Βόζεμπεργκ και πρόσθεσε:

“Είναι τελείως διαφορετικό να έχει κανείς το δικαίωμα στην αυτονομία της άποψης του, από το να διαφοροποιείται ευθέως από την κεντρική γραμμή που χαράσσει το κόμμα ως προς την αντιπολίτευση. Η κ. Παπακώστα υποστήριξε τον κ. Καμμένο και ουσιαστικά, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι θα έπρεπε να υποστηριχτεί και το σχέδιο νόμου που έφερνε”.

“Στην κεντρική πολιτική γραμμή του κόμματος η διαφοροποίηση μπορεί να σημαίνει διαγραφή… Η Κατερίνα Παπακώστα γνώριζε ή πιστεύω ότι γνώριζε από την εμπειρία της ότι η διαφοροποίηση της έχει συνέπειες. Ήταν μονόδρομος” σημείωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ