Σβίγκου: Η ΝΔ έχει γίνει ΛΑΟΣ και ο κ. Γεωργιάδης καθορίζει την ατζέντα της

“Είναι πολύ κρίμα που η αξιωματική αντιπολίτευση, η ΝΔ έχει γίνει ΛΑ.Ο.Σ. και που ο κ. Γεωργιάδης τελικά καθορίζει όλη την ατζέντα της ΝΔ” σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα το πληρώσει πολιτικά.

Η κ. Σβίγκου αναφερόμενη στα περιστατικά βίας επεσήμανε: “Το ότι υπάρχουν γεγονότα απολύτως καταδικαστέα, υπάρχουν. Ταυτόχρονα όμως αυτό που βλέπουμε, όχι μόνον εμείς ως κόμμα, αλλά νομίζω ότι το αναγνωρίζει η πλειοψηφία της κοινής γνώμης, είναι την προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εκμεταλλευτεί, να αξιοποιήσει πολιτικά τέτοια γεγονότα”.

Για τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη η κ. Σβίγκου τόνισε: “Ο κ. Τόσκας βρίσκεται εκεί που πρέπει να είναι, στο υπουργείο του… Και νομίζω ότι επιτελεί πολύ σωστά τον ρόλο του.”

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε την ΝΔ για πολιτικοποίηση του θέματος από την εποχή που ασκούσε κυβερνητική θητεία, καθώς, όπως είπε, “τότε κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι δημιουργεί τη βία και την ανομία που τότε έβλεπε να υπάρχει στη χώρα και τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση λέει ότι υπάρχει ανοχή στη βία και την ανομία. Τότε τη δημιουργούσαμε οι ίδιοι, τώρα την ανεχόμαστε.”

Παράλληλα αναφερόμενη στην εισβολή του “Ρουβίκωνα” στον Ευαγγελισμό επεσήμανε: “Προφανώς και πρόκειται για μια καταδικαστέα πρακτική. Κανένας δεν μπορεί να απειλεί έναν δημόσιο λειτουργό, έναν οποιονδήποτε πολίτη και δεν πρέπει να συνηθίζουμε τέτοιες πρακτικές που μας εξοικειώνουν και εξοικειώνουν τους πολίτες με την απειλή βίας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ