Ανδρουλάκης: Οι συνταξιούχοι βουλευτές προκαλούν την ελληνική κοινωνία

“Η διεκδίκηση αναδρομικών από συνταξιούχους βουλευτές είναι νόμιμη αλλά δεν είναι καθόλου ηθική” αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ανακοίνωσή του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιου για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης:

“Η διεκδίκηση αναδρομικών από συνταξιούχους βουλευτές, που μπορεί να φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ, είναι νόμιμη αλλά δεν είναι καθόλου ηθική. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε με το νόμο Κατρούγκαλου να καταστήσει νόμιμες τις αξιώσεις αυτές, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος νόμος αποτελεί λαιμητόμο για τις συντάξεις χιλιάδων απλών πολιτών.

Την ίδια στιγμή που σχεδόν 4 εκατ. Ελληνες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, είναι τουλάχιστον προκλητικό οι πρώην βουλευτές να θέλουν να εισπράξουν αυτά τα ποσά. Δείχνουν να αγνοούν την καθημαγμένη κοινωνία, ειδικά τους χιλιάδες νέους που καλούνται να πληρώσουν τεράστιες εισφορές και δυσβάσταχτους φόρους.

Το ελάχιστο που έχουν να κάνουν είναι να αποσύρουν, οικεία βουλήσει, τις προσφυγές τους διότι με τη στάση τους εξοργίζουν τον ελληνικό λαό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ