Γεωργιάδης: Παραμύθια της Χαλιμάς η συμφωνία για τα F-16 – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μετά τη συνέντευξη του κ. Καμμένου στην ίδια εκπομπή.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε όσα είπε ο κ. Καμμένος σχετικά με το κόστος για την αναβάθμιση των F-16.

«Όλο το ζήτημα με τα F-16 και τα 2,4 δισ. προήλθε από την ανάρτηση του κ. Καμμένου από τις ΗΠΑ, ο οποίος είπε ότι τα χρήματα αυτά αφορούν αντισταθμιστικά και τεχνική βοήθεια, καθώς και από τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα, ο οποίος ψευδόμενος είπε ότι τα υπόλοιπα χρήματα από το 1,1 δισ. που θα πληρώναμε εμείς, θα βαρύνουν τους άλλους, δηλαδή τους Αμερικανούς» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Τώρα έρχεται ο Καμμένος να πει στην εκπομπή σας αυτά που έλεγε ο Γεωργιάδης πριν τρεις μέρες» τόνισε.

«Γιατί τρεις μέρες προσπαθούσαν να κοροϊδέψουν τους πολίτες, λέγοντας ότι δήθεν πέτυχαν κάποια τρομερή συμφωνία; Πελάτες είμαστε. Εμείς ζητάμε να δώσουμε λεφτά. Και χωρίς να πάει στο Λευκό Οίκο ο Τσίπρας, αυτή τη συμφωνία την είχαμε. Για να παρουσιάσει ο Καμμένος ότι πέτυχε δήθεν κάτι σπουδαίο, έβαλε στο τραπέζι τα δήθεν αντισταθμιστικά και τα δήθεν χρήματα που θα έδιναν οι Αμερικάνοι. Όλα αυτά ήταν, ως συνήθως Παραμύθια της Χαλιμάς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ