Αποσύρεται από την κούρσα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ο Κωνσταντινόπουλος

Την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, γνωστοποίησε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Στην ανακοίνωσή του αναφέρεται πως αποσύρεται από την κούρσα για λόγους υγείας.

Ο βουλευτής υπέστη ρήξη μηνίσκου προ ημερών και ο γιατρός τού συνέστησε να μείνει ακίνητος για ακόμη τρεις εβδομάδες. “Θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για την αποθεραπεία και την πλήρη αποκατάσταση του χόνδρου, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στο μέλλον.

Είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαστική για μένα αυτή επιλογή δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω την προεκλογική μου προσπάθεια και εκστρατεία”, αναφέρει ο κ.Κωνσταντινόπουλος.

Στην ανακοίνωσή του, ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημειώνει:

“Οι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ενοποίηση των προοδευτικών δυνάμεων έχουν για την ελληνική κοινωνία μεγάλη πολιτική σημασία. Και είναι αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών και των αποφάσεων που έλαβαν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΣΥ.

Θα μου επιτρέψετε να σημειώσω ότι είναι δικαίωση της πρότασής μου, που είχα καταθέσει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 2015. Είναι δικαίωση όλων όσων στήριξαν με κόστος την ενότητα του ΠΑΣΟΚ.

Όπως γνωρίζετε, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον Ορθοπεδικό Χειρούργο κ. Παναγιώτη Κοντοβαζαινίτη, με διάγνωση ρήξης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης γόνατος. Κατά τη νοσηλεία μου στην κλινική μου επισημάνθηκε ότι θα ήταν αναγκαίος ένας μήνας αποθεραπείας.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, κατά την διάρκεια της επανεξέτασής μου, κατέστη σαφές ότι λόγω της βλάβης που έχω υποστεί στον χόνδρο, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για την αποθεραπεία και την πλήρη αποκατάσταση του χόνδρου, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στο μέλλον.

Είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαστική για μένα αυτή επιλογή δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω την προεκλογική μου προσπάθεια και εκστρατεία.

Ευχαριστώ θερμά τον Ορθοπεδικό Χειρούργο κ. Παναγιώτη Κοντοβαζαινίτη και την οικογένειά μου για την αδιάκοπη στήριξή τους.

Εδώ και ενάμιση μήνα διατύπωσα με σαφήνεια τις θέσεις και τις προτάσεις μου. Με αυτό το πολιτικό πλαίσιο αναφοράς θα πορευθώ στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας της Παράταξης πριν και μετά τις εκλογές.

Ευχαριστώ θερμά τους 2.300 πολιτικούς φίλους που εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου υπογράφοντας για την υποψηφιότητά μου, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας που σε όλη την Ελλάδα στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική μας πρόταση.

Η κοινή μας πορεία έχει παρελθόν, παρόν και ασφαλώς μέλλον. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για την ενότητα και την προοπτική της Παράταξής μας. Για να γίνει η Παράταξή μας ο προοδευτικός πόλος αναφοράς, εμπιστοσύνης και αλλαγής στις επόμενες εκλογές.

Με τη συνολική στάση μας, τη συμπεριφορά μας, τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας να τιμήσουμε τους χιλιάδες απλούς αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ, που παρέμειναν στα δύσκολα και μαζί τους κρατήσαμε όρθια την Παράταξη.

Εύχομαι καλή δύναμη στους συνυποψηφίους μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ