Τι αποκάλυψε ο Τσίπρας για τις παρεμβάσεις του στη Βουλή

Την απορία των βουλευτών, κυρίως της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει το γεγονός ότι πολλές φορές ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ έχει ήδη μιλήσει στην Βουλή, εμφανίζεται ξαφνικά και παίρνει τον λόγο.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, εδώ και καιρό οι βουλευτές, υποψιάζονταν ότι κάποια στρατηγική θα είχε ο Αλέξης Τσίπρας και ξαφνικά πετάγεται ως τη Βουλή για να πάρει τον λόγο, αδιαφορώντας εάν στην αίθουσα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Έτσι έβαλαν κάποιον να τον ρωτήσει τι ακριβώς κάνει. Όταν λοιπόν τον συνάντησε τυχαία στον διάδρομο της Βουλής, ο Πρωθυπουργός δέχθηκε να του λύσει την απορία. «Ναι, αυτό κάνω. Παρακολουθώ από το κλειστό κύκλωμα της τηλεόρασης και όποτε κρίνω επεμβαίνω» είπε κ. Τσίπρας. Φαινόταν μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χαρούμενος, ικανοποιημένος από την εμφάνισή του επειδή επέκρινε τον κ. Μητσοτάκη που είχε επικαλεστεί τους εξωγήινους. Ο Πρωθυπουργός έδωσε στη συνέχεια και μία… ατάκα για τον κ. Μητσοτάκη: «Τώρα τελευταίως ο Μητσοτάκης έχει μηδενίσει το κοντέρ».

Πηγή πληροφοριών: Βηματοδότης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ