Ο Άδωνις για τον Καμμένο: Πήγε στη Βραζιλία για να κρυφτεί – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στους βουλευτές της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Τύχη αγαθή διαδέχομαι στο βήμα τον συνάδελφο τον κ. Μηταφίδη ο οποίος έκανε μια πολύ διδακτική ομιλία για το πώς επί Στάλιν ποινικοποιήθηκε η ομοφυλοφιλία. Φαντάζομαι είναι από τα εγκλήματα της Σταλινικής περιόδου. Και δείτε πώς τα φέρνει η ζωή κ. Υπουργέ. Το είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε εσάς που δώσατε μάχη το καλοκαίρι για να μην πάτε στο Συνέδριο στην Εσθονία κι αναγνωριστούν τα εγκλήματα του Στάλιν. Λες και το ήξερε” είπε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Σταύρο Κοντονή.

Ο κ. Γεωργιάδης έστρεψε τα βέλη του και κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Kαμμένου λέγοντας ότι επέλεξε να απέχει από τη συζήτηση: “Ναι μεν έκανε το deal με τον Τσίπρα και από το “όχι” οι ΑΝΕΛ πήγαν στο “ναι” αλλά ο ίδιος εξαφανίστηκε, δεν θέλει να είναι στο κάδρο. Και προσέξτε που πήγε. Στη Βραζιλία, στην κατεξοχήν χώρα που γίνονται οι εγχειρήσεις αλλαγής φύλου. Ούτε συστημένο να το είχε, να πάει στη Βραζιλία σ’ αυτό το νομοσχέδιο για να κρυφτεί ο Πάνος Καμμένος που πούλησε όλους τους ψηφοφόρους για σωθεί από τη ρουλέτα και το καζίνο”.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας: “Ποιον κοροϊδεύετε; Άθεοι είστε και δεν έχετε κανένα δικαίωμα ως άθεοι να μιλάτε για την Εκκλησία. Για την Εκκλησία να μιλάμε εμείς που τη σεβόμαστε και την αγαπάμε. Εσείς δεν έχετε καμία δουλειά με την Εκκλησία”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ