Δένδιας: Προκλητική η στάση του Ντάισελμπλουμ

Προκλητική χαρακτηρίζει τη στάση του Γερούν Ντάισελμπλουμ ο Νίκος Δένδιας, επισημαίνοντας πως οι δηλώσεις του για τον χρόνο των εκλογών στην Ελλάδα ήταν τουλάχιστον ατυχείς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης, ενώ χαρακτηρίζει «συνυπεύθυνους» τους εταίρους για τη συμφωνία με την κυβέρνηση και τα «αδιανόητα», όπως τα χαρακτηρίζει, μέτρα φορολογικών και ασφαλιστικών επιβαρύνσεων.

Ο κ. Δένδιας εκτιμά ότι πραγματική βελτίωση της οικονομίας της καθημερινότητας δεν υπάρχει, «παρότι ορισμένοι δείκτες έχουν οριακή ανάκαμψη, ακριβώς επειδή είχαν πέσει στα “τάρταρα”», και σημειώνει ότι χωρίς να μειωθεί το εξωφρενικό πρωτογενές πλεόνασμα του 3,5% βιώσιμη ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει.

«Και αυτή είναι και η μεγάλη πρόκληση της ΝΔ, να πείσει τους εταίρους σε αυτή την κατεύθυνση, όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας», προσθέτει.

Ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΝΔ και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση και για τα ζητήματα της ασφάλειας κάνοντας λόγο για «συνολική εικόνα ανομίας που επικρατεί στη χώρα».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ